שלום לכם! אני אשה מקסימה וייחודית, חיה בירושלים, עיר הקודש, ואני כאן כדי למצוא את האהבה האמיתית. אני אוהבת את החיים ומחפשת בן זוג שיהיה חבר טוב, שותף לרגעים מיוחדים ויחסים רומנטיים. אני אוהבת את החיות, במיוחד חתולים, ולכן אם גם אתם חובבי בעלי חיים, זה יכול להיות סימן טוב!
אני מחפשת גבר בגילאים 35 עד 55, שידע להעריך את הדברים הקטנים בחיים ויהיה מוכן לחלוק איתי את חייו. אני מאמינה שהחיים הם מסע, ואני רוצה למצוא מישהו שיהיה לי לעזר ולתמוך בי, כמו שאני אהיה עבורו.
אני עובדת ומביאה עימי את כל הניסיון והחוכמה שרכשתי במהלך השנים. אני אוהבת לבלות זמן איכות עם אנשים שאני אוהבת, לגלות מקומות חדשים, וליהנות מהחיים. אני מחפשת גבר שידע להעריך את הפשטות שבחיים, אך גם יודע להפתיע וליצור רגעים בלתי נשכחים.
אם אתם מחפשים קשר רציני, שמבוסס על כבוד, חברות ואהבה, אני כאן בשבילכם. אני מאמינה שעם כימיה טובה ונכונות לשתף פעולה, אפשר לבנות משהו מדהים יחד. אז אם אתם מוכנים להרפתקה חדשה ומרגשת, אני מזמינה אתכם לפנות אליי. בואו נתחיל את המסע שלנו יחד ונראה לאן הוא יוביל אותנו!
פרטי הכרות |
רוצה להכיר גבר |
מחפשת בן הזוג בגילאים 35 - 55 |
מטרת ההיכרות היכרות לדייטים ויחסים רומנטיים |
מצב אישי נשואה |
ילדים יש, גרים ביחד |
פרטים אישיים |
גיל 54 שנה |
גובה 174 cm |
משקל 78 קג' |
לאום / דת יהדות (לא דתיה) |
מוצא / עדה אשכנזי |
שפות מדוברות עברית רוסית אוקראינית |
אפשרות למעבר לא שוללת מעבר למקום אחר |
מבנה גוף ממוצע |
צבע שיער שחור |
צבע עיניים חומות |
השכלה תואר ראשון |
סוג העיסוק עובדת |
תחום תעסוקה רפואה |
מצב כלכלי ממוצע |
מגורים דירה שכורה |
תחבורה רכב פרטי |
עישון לא מעשנת |
הרגלי שתייה שותה מדי פעם |