נדהגת, אשה חמה ואוהבת, מחפשת את הגבר המושלם שיביא לשולחן את החום והחוכמה שבליבו. גרה בתל אביב, העיר המלאה חיים, היא מציעה עולם של הזדמנויות ומפגשים מרגשים. נדהגת מתארת את עצמה כ"מאוד טובה" – ואנחנו בהחלט מאמינים לה! היא אוהבת ספורט, ציור, טיולים, פסיכולוגיה ופרפומריה, תחומים שמעידים על אישיות עשירה ומגוונת. אם אתה גבר שאוהב את החיים, פעיל ואוהב לחקור את העולם, תמצא בנדהגת חברה נפלאה שתוכל לחלוק איתה את ההנאות הקטנות והגדולות של החיים.
נדהגת מחפשת גבר בן 40 עד 48, חכם ובעל לב רחב, שיכול להפוך את עולמה למקום טוב יותר. היא מאמינה שזוגיות אמיתית היא שותפות שבה כל אחד מהצדדים מוכן להשקיע ולהתאמץ כדי שהשני יהיה מאושר. היא מחפשת גבר שיכול להפוך את העולם כדי לראות אותה מחייכת, גבר שידע להקשיב, להבין ולתמוך ברגעים הקטנים והגדולים כאחד.
האם אתה הגבר שיכול להציע לה את כל זה? אם אתה מחפש קשר רציני, חברי או רומנטי, נדהגת מחכה לך. היא פתוחה להיכרות חדשה, בין אם זה לדייטים או לקשרים ארוכי טווח, ואפילו למחשבות על זוגיות ונישואין בעתיד. אם אתה מרגיש שאתה יכול לתרום לאושר שלה, אל תהסס לפנות אליה. היא כאן, מחכה לאדם שיבוא וימלא את חייה באהבה, חום והרפתקאות.
הצטרף אל נדהגת למסע של גילוי, אהבה וחוויות חדשות. היא מוכנה להכיר אותך, לחקור את האפשרויות הפתוחות ולבנות קשר שמבוסס על הבנה, כבוד ואהבה. אל תפספס את ההזדמנות להכיר את האשה שיכולה לשנות את חייך!
פרטי הכרות |
רוצה להכיר גבר |
מחפשת בן הזוג בגילאים 40 - 48 |
מטרת ההיכרות היכרות לידידות היכרות לדייטים ויחסים רומנטיים היכרות לזוגיות ולנישואין |
מצב אישי גרושה |
ילדים יש, גרים ביחד |
פרטים אישיים |
גיל 46 שנים |
גובה 172 cm |
משקל 60 קג' |
מוצא / עדה אשכנזי |
שפות מדוברות עברית רוסית |
מבנה גוף חטוב |
צבע עיניים ירוקות |
השכלה תואר ראשון |
סוג העיסוק עצמאית |
תחום תעסוקה אמנות, תרבות, מוזיקה ובידור |
עישון לא מעשנת |